ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Català: “L’oposició està fent el ridícul, i no arribarem a agost sense una determinació”

Per Blanquinegres · 18 Abril, 2024

Maria José Català ha parlat hui per als mitjans de comunicació respecte a les informacions publicades aquests últims dies després de la sentència TSJ

Situació actual: “El meu pla està explicat i només han canviat en l’oposició. No calia donar-los conveni, no calia aprovar-los les fitxes i ara cal fer fitxes juntament amb el conveni perquè si no és una barra lliure per a Lim. Quan van aprovar les fitxes sense el conveni era barra lliure per a Lim. Cal tindre coherència. Aquesta operació és importantíssima per a la ciutat, consens polític, serietat i coherència. No es tracta de recollir vítores dels primers 15 minuts del partit, ací es tracta d’acabar el partit amb una postura, equilibrada i ficar gols”

La culpa de l’oposició: “En eixa postura soles esta el PP, la resta cada dia diu una cosa i són incoherents amb el que van dir. Vull que m’aclarisquen que faran i es mantinguen en una postura almenys 15 dies. Ahir es van adonar que en la seua caducitat de 2023 posava que es mantenia pla ATE de 2015 i se suspenien. Durant dos anys, és a dir que gràcies a Ximo Puig està vigent el pla ATE del 2015, perquè va ser en la resolució de l’ATE on es fixe que el pla ATE estava vigent. Jo no m’he mogut ni un mil·límetre i vull demostrar que la coherència és  i no el populisme. I he sigut la més dura amb el València CF. He sigut la més dura perquè no he negociat conveni i he parlat d’avals i calendari. He posat requisits per davant i si gràcies a Ximo Puig es va fixar una caducitat de dos anys, que han fet en estos dos anys?”

Futur:” Absolutament res. No arribarà agost sense que Ajuntament prenga una determinació que seguisca línia de ni un benefici sense que complisca amb la ciutat i Ajuntament. Soc l’única que ha defensat això”.