ACTUALITAT  

Català: “La propietat del València s’ha guanyat a pols haver de demostrar molt que va molt de debò”

Per Eva Tortajada · 14 Juny, 2024

María José Català ha comparegut a la Cadena COPE, on ha fet declaracions sobre la situació del Nou Mestalla. L’alcaldessa ha deixat clar en tot moment que, malgrat tenir la intenció que l’estadi termine de construir-se, no facilitarà res a Lim llevat que mostre el compromís adequat.

“Posaré tot de la meua part perquè l’estadi es faça, però això no implica mai donar cap avantatge a ningú, implica complir amb la ciutat de València” ha dit Català. Ja el dimecres passat va insistir en el fet que li agradaria que el Nou Mestalla fora seu del Mundial 2030, però que els terminis de la RFEF per a introduir-lo en la convocatòria no influirien en el procés d’atorgar les llicències.

Català s’ha mostrat en tot moment firme en la seua decisió i ha reiterat la seua declaració de fa uns mesos: “Ja vaig dir que no arribaríem al 3 d’agost sense prendre decisions perquè la propietat no tinga tots els beneficis urbanístics que implica l’alçament de la suspensió de llicències”.

La propietat del València s’ha guanyat a pols haver de demostrar molt que va molt de debò. I ho haurà de demostrar”, aquestes han sigut les paraules amb les quals Català ha mostrat molt clarament el seu descontentament amb la propietat del club i els seus errors constants a l’hora de construir el nou estadi.

L’alcaldessa ha declarat també que el govern valencià vol assegurar-se que Lim es comprometa completament amb València: “Estem treballant amb VOX perquè la propietat no recupere els beneficis urbanístics sense comprometre’s de forma molt clara amb la ciutat”.