ACTUALITAT  

Catalá desmenteix de manera rotunda les paraules de Meriton

Per Alejandro Fernandez · 15 Novembre, 2023

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha concedit una entrevista a La 8 Mediterraneo i en ella ha desmentit de manera rotunda les informacions que oferien des del club de Mestalla en relació a la data de la signatura del conveni.

Catalá ha verbalitzat que el document no estarà preparat i acordat a final d’enguany. “El conveni no estarà a final d’any perquè és impossible que estiga, perquè no ho estem negociant. Una cosa que no estem negociant un 13 de novembre és impossible que estiga a final d’any”, ha volgut destacar l’alcaldessa.

L’advocada i política del Partit Popular (PP) ha assegurat que el conveni no estarà llest si les obres no s’han représ i ha plantejat quan podria iniciar-se tot el procés. “Possiblement, a primers d’any pot estar la llicència i a partir d’ací, si el València comença les obres, podríem començar a negociar el conveni. Evidentment el conveni no estarà a final d’any, això és una evidència”, ha exposat Catalá.

El València no s’ha tornat a comunicar amb Catalá després de la contestació al document emés per la pròpia alcaldessa, com així ho ha fet saber en l’entrevista. “Si el València vol demostrar en aquest moment, que és un moment determinant, que té interés a seguir avant, a tindre un conveni, a construir l’estadi, té la pilota en la seua teulada”, ha comunicat Maria José Catalá.

Així mateix, Catalá ha assegurat que la condició que posa l’administració del govern de la ciutat de València per a asseure’s a parlar amb el club del conveni és la iniciació de les obres del Nou Mestalla i una planificació del projecte.