ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Castillejo torna a criticar a un periodista en les seues xarxes socials

Per Manel Rumbau · 21 Agost, 2023

Amb l’arribada de Sergi Canós, la direcció esportiva del València es concentra ara en l’eixida dels descarts de Baraja. L’objectiu, d’aquesta forma, és aconseguir una solució per a Castillejo i Marcos André, els quals són una obligació perquè el València continue reforçant-se en els 11 dies que resten de mercat.

Ara mateix, el mercat del club de Mestalla passa per l’eixida de Castillejo. Des de fa uns dies, tant “local management” com jugador es troben negociant la rescissió de contracte del malagueny. Tot i els contactes per tal d’arribar a bon port, el cert és que el club no arriba encara a les condicions del jugador.

A més, cal destacar que el jugador malagueny vol una compensació al voltant d’un milió per part del club, ja que el futbolista va perdonar dos milions nets al Milan per tal d’arribar a Mestalla. En cas de donar-se’n la seua rescissió de contracte, Castillejo té pensat, des de fa temps, emprendre una nova etapa en Aràbia Saudita.

El jugador torna a criticar a un periodista en les seues xarxes socials

Ara mateix, l’últim escàndol del futbolista malagueny ha tingut a veure amb un periodista valencià que l’ha criticat per demanar-li al València una indemnització d’un milió d’euros per tal de deixar el club.

Respecte a açò, el malagueny ha realitzat un escrit mitjançant una història de Instagram en el qual diuamic Jorge, és una mescla de llàstima i vergonya que et consideres periodista. No es la primera notícia que dones amb l’intenció de crear odi sobre mi (…)”.

A continuació, la crítica del jugador al complet.

Imagen