Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Castillejo també prop d’eixir del València

Per Alex Alfaro · 10 Juliol, 2023

Rubén Baraja va iniciar aquest dilluns el treball de camp amb els fitxatges de Cenk i Pepelu, encara que el val·lisoletà confia que en els pròxims dies s’incorpore Sergi Canós.

La fermesa del migcampista de Nules a recalar a Mestalla és la principal basa de Baraja i del València per a accelerar la seua incorporació. Canós té decidit tornar a Espanya per a jugar prop de la seua casa i d’ací ve que estiga disposat a renunciar a part del seu actual salari per a compensar la quantia econòmica que pretén percebre el Brentford pels seus drets.

L’operació Canós no és l’única que el València pot concretar en els pròxims dies. En paral·lel a l’arribada del migcampista s’espera l’eixida de Samu Castillejo, tal com ha informat el Diari AS.  El malagueny ha sigut temptat pel futbol de l’Aràbia Saudita i també pel turc, en concret pel Besiktas. Els contactes els porta persones de confiança del migcampista, al qual li resten dos anys més de contracte amb el València.

Castillejo, que ja està de nou a les ordres de Baraja, és un dels futbolistes amb els quals no es compta o, diguem, als quals es donaria per bona la seua eixida. En el seu cas, atés que va arribar fa un any sense cap cost, l’única premissa que influeix al club de Mestalla és la d’alliberar-se de la seua fitxa, situada en el segon escalafó dins dels salaris de la plantilla ché.