ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Castillejo, sobre el seu futur: “Encara no ho tinc decidit, he de tancar primer amb el València”

Per Manel Rumbau · 23 Agost, 2023

Ara mateix, després de l’arribada de Sergi Canós, el mercat del club de Mestalla passa per l’eixida de Castillejo. Des de fa uns dies, tant “local management” com jugador es troben negociant la rescissió de contracte del jugador. Tot i els contactes per tal d’arribar a bon port, el cert és que el club no arriba encara a les condicions del jugador. L’eixida del malagueny és clau perquè arribe Rafa Mir.

A més, cal destacar que l’atacant espanyol vol una compensació al voltant d’un milió per part del club, ja que el futbolista va perdonar dos milions nets al Milan per tal d’arribar a Mestalla. 

El futur de Castillejo, lluny de trobar una solució

Segons ha informat València Capital Ràdio, les negociacions entre club i jugador continuen igual. La seua eixida, per tant, no serà gens fàcil. Des del club de Mestalla, creuen que les converses estan sent molt difícils per part del jugador. Així mateix, a hores d’ara, Castillejo no vol jugar en Aràbia Saudita, de manera que el seu futur continua trobant-se en l’aire. 

A l’eixida de l’entrenament de hui, el jugador ha deixat una declaració sobre el seu futur on afirma que “encara no ho tinc decidit, he de tancar primer amb el Valencia”. Amb açò pel mig, està més que clar que la seua rescissió de contracte tardarà més del previst.