ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Castillejo, sense minuts al Sassuolo, que no el fitxarà i tornarà al València

Per Joan Marc García · 22 Març, 2024

Samu Castillejo no continuarà la propera temporada en el Sassuolo. El València va tancar la seua cessió a Itàlia en les últimes hores del passat mercat d’estiu després d’uns mesos polèmics i on les ofertes de Turquia, Aràbia i el Brasil se li van acumular.

El tècnic Rubén Baraja va deixar de comptar amb l’extrem malagueny en els partits decisius de la temporada passada i va apostar per Diego López, sense tindre recorregut en Primera. Això no li va agradar al futbolista. A Baraja no li convenia la manera de jugar ni l’actitud del jugador en competició i el propi futbolista reconeixia que el canvi d’entrenador li havia afectat: “El sistema de Gattuso era l’ideal per a mi”, va dir després d’acabar la campanya. Castillejo va jugar un total de 26 partits (25 de Lliga i un de Copa), en els quals va marcar quatre gols.

Castillejo va arribar gratis a València i el Sassuolo es va guardar una opció de compra de 250.000€. No obstant això, el malagueny tan sols ha jugat 18 partits en tota la temporada, amb cap gol ni cap asostència. A més, en 2024, la seua participació  s’ha limitat a tan sols 95 minuts, repartits en tres partits, i sols va tindre l’oportunitat d’iniciar com a titular en el partit de la Coppa contra l’Atalanta. Per tant, el club italià té decidit que no executarà l’opció de compra.

Castillejo tornarà a València el pròxim mes d’agost, ja que té contracte fins a 2025. Per tant, amb només un any restant en el seu contracte, ja no és viable una altra cessió, i el València podria negociar amb el jugador perquè es vaja amb la carta de llibertat.