ACTUALITAT  

Samu Castillejo expressa el seu desig de tornar al Màlaga CF: “És la il·lusió més gran que tinc”

Per Mauro Pérez · 06 Juny, 2024

El jugador del València CF, Samu Castillejo, ha manifestat públicament el seu desig de tornar al Màlaga CF, el club on va iniciar la seua carrera professional. Castillejo va expressar la seua profunda connexió amb la seua ciutat natal i la seua aspiració d’acabar la seua carrera futbolística en l’equip andalús.

M’agradaria tornar al Màlaga. És la il·lusió més gran que tinc perquè només vaig gaudir un any, em vaig anar molt jove, i m’agradaria poder acabar en la meua terra”, va declarar Castillejo, recordant amb nostàlgia els seus primers passos en el futbol professional i el seu desig de reviure eixos moments en el club del seu cor, en una entrevista amb @SURDeporte. Estes declaracions de Castillejo van ser al novembre 2023.

Castillejo, qui es va formar en l’acadèmia del Màlaga CF, va tindre un breu però destacat pas pel primer equip abans de traslladar-se a Vila-real CF i posteriorment a AC Milan, més tard es va anar al València deixant en tan sols 26 partits disputats amb la samarreta blanc-i-negra 4 gols, però el seu amor pel Màlaga CF mai ha disminuït.

Aquesta temporada Castillejo ha jugat en el Sassuolo en qualitat de cedit, jugant tan sols 17 partits en la Sèrie A, on no ha destacat com s’esperava. A més l’equip Italià, ha quedat denové, baixant a la Sèrie B. A més el València vol forçar una eixida i aplegar a un acord amb el jugador, on Baraja no compta amb ell per a la pretemporada. És per este factor que Castillejo no te pressa en eixir del club de Mestalla, ja que té contracte en vigor. 

El retorn de Castillejo al Màlaga CF seria un somni fet realitat per a molts aficionats del Málaga, que recorden amb afecte la seua etapa en el club i la seua contribució a l’equip. La possibilitat que un jugador com Castillejo torne a vestir la samarreta blanc-i-blava generaria una gran expectació i entusiasme entre l’afició del Màlaga.