Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Castillejo prop de deixar el València

Per Blanquinegres · 06 Juliol, 2023

Samu Castillejo està citat per a començar a treballar amb el València aquest divendres 7 de juliol, però el seu futur sembla estar més lluny de Mestalla. De fet, segons ha informat Marca, té una oferta del Besiktas que li millora el contracte al València -en temporades i en salari- però no està gens segur d’acceptar-la.

A pesar que el jugador va dir al juny que la seua intenció era “complir el contracte amb el València“-fins a 2025– el futbolista malagueny sap que Baraja no compta amb ell .

El València no sols no posa impediments a l’eixida de l’extrem andalús, sinó que està disposat a donar-li la carta de llibertat perquè el jugador renuncie als dos anys que li queden de contracte i negocie el seu futur al més prompte possible.

De fet, el club ja té molt encaminada l’operació per a fitxar a Sergi Canós, del Brentford, que és un dels futbolistes ofensius de banda que necessita per a cobrir les baixes de Lino -que de moment torna a la disciplina de l’Atlètic- i Kluivert.

Castillejo no ocultava després de finalitzar la temporada, que el canvi d’entrenador no li va agradar ni li va anar bé: “Vaig començar molt bé quan vaig estar amb Gattuso. És la idea de joc idònia per a mi. Després va haver-hi canvi d’entrenador, no era el que volia, la qual cosa m’agradava, però sempre intentant ajudar a l’equip”, va dir en un acte a Màlaga.