ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Castillejo explica les seues intencions amb el València

Per Blanquinegres · 07 Juny, 2024

El jugador del València CF, Samu Castillejo, ha manifestat públicament el seu desig de tornar al Màlaga CF, el club on va iniciar la seua carrera professional. Castillejo va expressar la seua profunda connexió amb la seua ciutat natal i la seua aspiració d’acabar la seua carrera futbolística en l’equip andalús.

“M’encantaria! He dit moltes vegades que m’agradaria poder tornar a l’equip de la meua terra per a gaudir de la meua gent i de l’estadi. En el primer equip sol vaig estar un any i se’m va quedar bastant curt. Independentment de la categoria en la qual estiga. Ho he dit. El sentiment, la qual cosa sentim la gent de Màlaga i els malaguenys no té res a veure amb la categoria en la qual estiga l’equip”, va declarar Castillejo, recordant amb nostàlgia els seus primers passos en el futbol professional i el seu desig de reviure eixos moments en el club del seu cor, en una entrevista amb AS.

 

Samu Castillejo parla sobre el seu retorn a València

He acabat l’any de cedit en el Sassuolo. Continue pertanyent al València i res. És prompte per a decidir perquè acabe d’acabar i és moment per a relaxar-me, estar amb la família i després pensar en què faré. El primer és gaudir de les vacances amb la família. Després, haurem de parlar i intentar aclarir el futur i que siga el millor per a mi. No he parlat amb Baraja. Des que em vaig anar només amb companys, que també tinc molts amics ací. Però res més.