ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Castillejo explica amb detalls el dia que van robar a la seua casa

Per Alex Alfaro · 28 Novembre, 2023

El futbolista malagueny, Samu Castillejo, s´ha pronunciat en diferents situacions sobre totes els fets que es van produir i informacions que van eixir sobre la seua situació durant l’estiu.

Samu Castillejo ha confessat que durant l’estiu van eixir infinitat d’informacions falses sobre ell. El jugador va voler defensar els seus interessos, però en cap moment va voler fotre al club. “El club necessitava donar eixida a jugadors perquè arribaren uns altres”, així ho ha explicat Castillejo.

Castillejo ha declarat que es va iniciar una campanya en contra d’ellcontra la seua professionalitat com a futbolista i que els que creaven aquest tipus de polèmiques són quatre xavals que van intentar tacar el seu nom i buscar un motiu del seu descart. Així, el jugador ha comentat que va patir per la seua lesió i que el motiu pel qual no jugava no tenia relació amb la professionalitat.

El València necessitava donar eixida a diferents jugadors per a tindre capacitat per a l’arribada nous futbolistes del gust futbolístic de Rubén Baraja i Castillejo es trobava amb diferents ofertes per a eixir. Castillejo ha admés que no va voler fotre al València en cap moment, però que ell volia defensar els seus interessos com a futbolista.

A més, Castillejo vol continuar jugant al màxim nivell a Europa, per això ha rebutjat ofertes de l’Aràbia Saudita i la temporada que ve es tornarà a vestir de valencianista. Castillejo es troba cedit en el Sassuolo i tornarà al València la pròxima temporada.

En una entrevista per a Relevo, també ha explicat els diferents robatoris que ha viscut durant la seua carrera profesional. La primera en 2020 en la seua etapa en l´AC Milan: “Anava a entrar al supermercat i, quan estava a punt de baixar del cotxe, dos tipus en una moto es van baixar de la moto i em van apuntar una pistola al cap. El que m’haguera demanat li haguera donat, perquè la veritat que és una situació de por, d’incertesa, que no saps el que t’està passant.”Em van demanar el rellotge i si portava diners, i no portava diners. Es van emportar el rellotge”, recorda Castillejo. Un rellotge “car, car”. “Eixe dia me’l vaig emportar posat perquè el dia anterior o així li havien robat al meu veí i dic: ‘Bé, m’ho portaré, perquè és el millor que tinc”

La mateixa sort va tindre a València en 2022 en el seu xalet a Bétera. Mentre Castillejo jugava contra el Girona a Mestalla, la seua parella va ser la que va patir l’atac: . “Arribem a saber quin era el vehicle, la matrícula -que potser era robada-, però al cap d’un any no tenim cap informació. No hi ha res, ni una sospita. No se li dona gens d’importància. La gent és com a ‘bo, han entrat a casa d’un futbolista a robar, és que tenen molts diners. T’estan entrant a la teua casa. Estan violant la teua privacitat, la teua família, la teua dona, el teu fill el que els tinga. Entren tan tranquils i després no els passa res, eixe és el problema”