Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Castillejo és preguntat pel seu futur a l’eixida de Paterna

Per Blanquinegres · 21 Juliol, 2023

Rubén Baraja va passar de les paraules als fets amb els descarts del València. El tècnic va deixar clar al primer amistós de l’equip que va de debò amb la decisió de prescindir de futbolistes. Un d’eixos futbolistes amb qui l’entrenador del València no compta és Samu Castillejo, que es suma a altres futbolistes com Cavani, Marcos André, Comert i Racic. A tots ells els ho va comunicar personalment els primers dies de la pretemporada.

En el cas del futbolista malagueny, atés que va arribar fa un any sense cap cost, l’única premissa que influeix al club de Mestalla és la d’alliberar-se de la seua fitxa, situada en el segon escalafó dins dels salaris de la plantilla ché. A més, l’afició valencianista també dessitja que el futbolista abandone el club de Mestalla, després que es destaparen diferents tweets del seu germà en què criticava a Baraja i a l’afició.

Castillejo vol seguir jugant a Espanya, però no li ha arribat cap oferta. Una de les ofertes que el futbolista té damunt la taula és la del Besiktas turc, una proposta que no convenç al jugador. Ara, segons Relevo, el malagueny negocia amb l’Abha Club de la Lliga Professional Saudita per signar per ells i posar rumb a l’orient mitjà.

A més, segons la citada font, la negociació amb l’Abha Club existeix i el jugador espera que arriben a bon port. Castillejo no fa fàstics a la via àrab, i no li importaria posar rumb sempre que, com a mínim, tinga el salari actual al València.

El periodista Nicolò Schira va més enllà amb la informació i explica que Castillejo ja està preparat per aixir del València i negocia un contracte per 3 temporades de l’Abha

Samu Castillejo es nega a parlar

Tal com han publicat els companys de Ràdio Marca València, el jugador ha preferit guardar silenci amb el seu futur en l’aire. La via d’Aràbia continua oberta i és normal que de moment no es vulga donar cap explicació fins que estiga resolt el seu futur. Castillejo no ha viatjat a Eslovàquia i Suïssa