La millor informació del ValènciaCF en valencià

Casañ: “Celades va parar una revolució d’acomiadaments”
,

Casañ: “Celades va parar una revolució d’acomiadaments”

COMPARTIR

728-90

El doctor Pascual Casañ va dimitir del seu càrrec com a metge del primer equip del VCF el passat mes de juliol abans de finalitzar la lliga.

Hui, per primera vegada des d’aquell dia, ha parlat per a la premsa, i ho ha fet a Tribuna Deportiva.

“Feia temps que no estava a gust al club, i així li ho vaig fer saber a César Sánchez en el seu moment i em va demanar que aguantara. Més tard em va sorgir altra oportunitat laboral a un hospital i vaig decidir anar-me’n”.

“Quan acomiadaren a Marcelino, a mi em consta que tots els que estàvem allí ens anaven a acomiadar. Va ser Celades qui va parar eixa revolució d’acomiadaments”.

“El pendent d’evolució en els comunicats mèdics, forma part de l’estratègia esportiva per a no donar pistes a l’equip contrari sobre quan podria tornar el jugador”.

“Coquelin és una gran persona, un gran jugador, però quan es cabreja… És cert que Coquelin va tindre un conflicte desagradable amb el director dels serveis mèdics del club”.

“Jo vaig acompanyar a Garay en tot moment després de la seua lesió i a mi no em va agradar com es va actuar amb ell. En la meua opinió, el club comet l’errada de no dir-li que havien canviat d’opinió”.

SHEIN Many GEO's