Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cas Vinicius: “Al meu client l’acusen de delicte d’odi per rascar-se les axil·les”

Per Alex Alfaro · 20 Juny, 2023

El cas Vinicius continua donant passos. Durant el dia d’ahir dilluns van anar a declarar els tres acusats d’insultar de manera racista al jugador brasiler en el camp de Mestalla. En els pròxims dies està citat el mateix jugador per a donar la seua versió en el jutjat de la capital del Túria.

Les reaccions no han tardat a arribar. En el programa Esports Migdia, de València Capital Ràdio, l’advocat d’un dels acusats, Manuel Izquierdo, va donar la seua particular versió dels fets. “Al meu client l’acusen per delicte d’odi per rascar-se les axil·les. Estic indignat amb el València perquè li han fotut la vida a un xaval de 18 anys. El meu client té una malaltia degenerativa i va al camp a gaudir. La situació és molt greu perquè li han prohibit entrar per a tota la vida”.

Al marge de la seua versió, l’advocat Manuel Izquierdo va carregar contra les actituds en el camp del brasiler.Vinicius té un problema d’educació, té actituds de pinxo, no és un problema de racisme”, va sentenciar.

El jutjat té previst escoltar dimarts que ve 27 de juny al davanter del Reial Madrid Vinicius, al qual se li ha oferit exposar el seu testimoniatge per videoconferència, i en aquest mateix acte és previsible que se li oferisca la possibilitat de formar part del procés com perjudicat.

Com a acusació particular, La Lliga ha presentat diversos vídeos de l’arribada del Reial Madrid a Mestalla que pel que sembla reforcen la tesi de l’insult racista cap a Vinicius Júnior i que podrien derivar en una judicialització dels fets que es van produir també fora de l’estadi, i en l’ampliació de les diligències d’investigació.