ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Carvajal explica el vídeo en el qual apareix dient que cal marcar-li huit gols al València

Per Blanquinegres · 12 Novembre, 2023

Dani Carvajal no volia distraccions davant el València. Malgrat la manifesta superioritat que el quadre blanc va mostrar des del primer sospir de partit, el lateral arengava als seus companys perquè mantingueren la intensitat i la concentració tal com van caçar les càmeres de DAZN. No obstant això, va arribar a demanar als seus companys que calia marcar huit gols

La seqüència que van captar les càmeres de DAZN són la millor mostra de la intensitat amb la qual Carvajal va viure el xoc davant el València, però també de la superioritat amb la que els jugadors del Madrid veien el partit. No obstant això, el lateral del Reial Madrid ha acudit a les seues xarxes socials per a ‘defensar-se’ d’unes imatges en el qual suposadament se li llegia una polèmica frase quan els homes de Carlo Ancelotti golejaven al València en el Santiago Bernabéu.

“Més agressius. Cal clavar huit”, repetia suposadament el de Leganés quan el València es disposava a traure del centre del camp després d’encaixar un dels cinc gols que els de Baraja es van emportar de la seua visita al Bernabéu.

“Estava passejant per Madrid i he llegit un parell de notícies en les quals suposadament dic que cal ficar-los 8 en el partit d’ahir al València…. i estic un poc cansat que se li traga punta a tot. És un moment en el qual Hugo Duro té una ocasió i demane a l’equip que estiguem més intensos, més agressius. Simplement que calia clavar un altre gol… com és natural en un partit de futbol. Espere que ningú s’haja sentit ofés i feliç diumenge a tots. Hala Madrid”