ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Carta de Diakhaby a l’afició valencianista

Per Alex Alfaro · 03 Març, 2024

Diakhaby acaba de llançar un missatge a través de les xarxes socials per a tota l’afició valencianista. Després d’unes hores molt complicades i de molt de patiment per al jugador, ha volgut agrair tots els missatges d’afecte i afecte del valencianisme.

La carta, publicada en francés, agraeix el suport del valencianisme i també del personal hospitalari que li va atendre ràpidament. Diakha assenyala que “la lluita serà llarga” però espera tornar “el més prompte possible i encara més forta”

Carta completa

M’agradaria agrair-vos a tots els nombrosos missatges de suport que vaig rebre ahir després del partit contra el Reial Madrid, que em commouen i em donen forces durant aquest calvari.

M’agradaria agrair especialment al meu club, així com a tot el personal d’infermeria que em va atendre molt ràpidament a l’hospital amb amabilitat i compassió.

Desafortunadament, les lesions són part del joc i de l’esport d’alt nivell. La lluita serà llarga però estic preparat per a això i faré tot el possible per a tornar al camp al més prompte possible i encara més fort.

Fins a molt prompte,
MOUCTAR DIAKHABY