ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  Sin categoría  

Carlos Soler treballa des de casa

Per Pablo Marquez · 04 Septembre, 2020

La pretemporada de Carlos Soler està sent molt atípica. El jugador només ha pogut completar un parell d’entrenaments i no ha aconseguit la seua forma òptima per a competir.

El jugador va donar positiu per coronavirus quan els futbolistes es varen realitzar les proves PCR per a començar les jornades d’entrenaments. Dues setmanes després, Carlos Soler ja estava recuperat del virus i va tornar a entrenar amb els seus companys.

No obstant això, fa un parell de dies, Carlos Soler tornava a donar positiu per coronavirus. En este moment van saltar totes les alarmes en el València, ja que s’esperava que el jugador ja fóra negatiu. A més, el jugador va entrenar amb els seus companys i va estar en contacte amb ells.

El València pensa que ha pogut ser un fals positiu. No obstant això, el club de la Capital del Túria ha seguit les indicacions de les autoritats sanitàries i Soler està confinat en la seua casa esperant els resultats d’una bona prova.

CARLOS SOLER ESTÀ BÉ

Segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, Carlos Soler està perfectament de salut. Des de l’entorn del jugador asseguren que Soler té una “salut de ferro”.

El migcampista valencià està treballant molt fort realitzant tres sessions cada dia per arribar de la millor forma possible. Javi Gracia està en contacte de forma contínua amb el futbolista per a interessar-se pel seu estat de salut i per a planificar els entrenaments físics del futbolista.

Des del València esperen que esta situació se solucione tan prompte com es puga i que Carlos Soler puga arribar a l’inici de la Lliga Santander. Si no, el València perdria a un dels jugadors destinats a fer un pas endavant. A més, cal tindre en compte que encara no ha arribat cap fixatge, la qual cosa complica encara més la situació.