La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler tenia una gran possibilitat d’anar-se’n al Liverpool
,

Carlos Soler tenia una gran possibilitat d’anar-se’n al Liverpool

COMPARTIR

En els últims moments del mercat de fitxatges, el València va acceptar una oferta del París Saint Germain per Carlos Soler. D’esta manera, el migcampista valencià abandonava la seua casa on era capità per a jugar amb Neymar JR, Leo Messi i Mbappé. 

Finalment, el club francés va pagar díhuit milions d’euros més quatre en variables. Tant el club com el jugador van estar d’acord i Soler se’n va anar al París Saint Germain on jugarà les pròximes quatre temporades. 

L’operació de Soler amb el Liverpool

No obstant això, esta no era la idea principal de Carlos Soler. Segons va avançar SER Deportivos València el passat 31 d’agost, Carlos Soler i el seu entorn tenien una operació molt encaminada amb el Liverpool. Per tant, el migcampista valencià podria haver estat a les ordres de Jurgen Klopp, el qual volia un migcampista i al final va aconseguir la cessió d’Arthur Melo. 

L’operació consistia en que Carlos Soler es quedara en el València i jugara gran part de la primera volta del campionat a les ordres de Gennaro Gattuso. Després, a partir del 31 de desembre, data en la qual el Mundial ja hauria finalitzat, Carlos Soler se n’aniria al Liverpool. 

Soler no volia anar-se’n gratis

Pel que respecta al desig del jugador, Carlos Soler no volia anar-se’n una vegada acabara el seu contracte. Per este motiu, el migcampista anava a jugar la primera volta del campionat amb el club de la Capital del Túria i passaria a les ordres de Klopp en el mercat d’hivern. Com encara tindria un contracte vigent, el Liverpool hauria pagat pel seu fitxatge. Això sí, amb una quantitat més baixa que la pagada pel PSG. 

Soler i el Mundial 

Esta situació podria haver sigut més beneficiosa per a Carlos Soler, el qual és conscient que no tindrà molts minuts en el PSG i que el Mundial comença en dos mesos. El futbolista valencià sap que ha de convéncer a Luís Enrique per a estar en la llista definitiva, més encara quan hi ha tanta competència en la seua posició.