DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Carlos Soler: “Som el València CF i tenim una oportunitat d’or”

Per Josep Prats · 09 Desembre, 2019

“L’Ajax ja va demostrar l’any passat el grandísim equips que és, que guanyà en camps molt difícils, els agrada tractar molt bé el baló, ixen amb el baló controlat… a Mestalla ho demostraren malgrat que el marcador va ser massa abultat. Demà va a ser un partit llarg, anem a tindre les nostres opcions, sabem els seus punts dèbils i anem a tractar d’aconseguir els tres punts”.

“Demà tenim una oportunitat única, una victòria ens dona la classificació com a primers i venim en una dinàmica positiva de resultats amb els derbis guanyats, ens donaria un pujó important, és un estadi complicat però ho va fer el Chelsea, nosaltres guanyarem a Londres… ¿per què no guanyar demà ací?”

“A tots ens agradaria jugar estos partits, jo vaig passar per açò i es passa mal, tenim futbolistes de la pedrera que ens van a ajudar però tenim que trau-re-ho avant nosaltres”.

“Vam tindre moltes ocasions, un pal, un penalti… ells van tindre alguna més, pero les tres ocasions clares les feren. Va a ser diferent perquè hi han moltes coses en joc, nosaltres haurem de tindre paciència i tindre el baló, ells són molt verticals i els de dalt són dels millors d’Europa però podem fer mal igual que al Chelsea en Stamford Bridge. Som el València CF i tenim una oportunitat d’or, hem arribat a l’última jornada depenent de nosaltres”.

“El míster decidix l’alineació i no li dona molta importància al sistema, és veritat que hem començat d’una forma els últims partits i l’hem canviada. La meua posició en el camp no m’importa, els últims anys estava a la dreta i ara toque també el centre del camp, em senc còmode i el més important per a mí és ajudar a l’equip ja que he estat temps sense fer-ho per una lesió”.