ACTUALITAT  

Carlos Soler pot tornar a LaLiga a un d’estos tres equips

Per Blanquinegres · 27 Desembre, 2023

La temporada passada, en l’últim dia de mercat, el PSG va tancar el fitxatge de Carlos Soler des del València, operació que es va tancar en 18 milions d’euros. La falta d’adaptació de Soler al club francés va impedir que s’assentara com a titular i que no comptara pràcticament amb minuts amb regularitat.

Un any després, la situació ha canviat completament per al valencià amb l’arribada de Luís Enrique, que ja no el tè en compte com a migcampista. Davant de la gran competència de migcampistes que acumula el PSG, l’entrenador asturià ha decidit situar-lo com a lateral dret.

I encara que és una posició inèdita per a ell, Carlos Soler ha contestat amb gran rendiment en els partits que ha jugat en la banda dreta. En aquesta nova posició, l’exvalencianista ha potenciat la seua arribada i, amb la seua qualitat, ha millorat l’eixida de pilota dels parisencs.

No es descarta l’eixida de Soler

Segons afirma Foot Mercato i recull el Diario Marca, Carlos Soler podria tornat a LaLiga i tres equips han preguntat per ell, sempre que Luis Campos autoritze la seua eixida. Els tres equips són el Betis, Sevilla o Vila-real, segons la informació del diari francés.