ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Carlos Soler parla de com va viure l’eixida de Gayà de la selecció

Per Alex Alfaro · 24 Novembre, 2022

José Luís Gayà va abandonar la concentració de la selecció espanyola a causa d’un esquinç lleuger al seu turmell. El període de recuperació era de huit dies i s’esperava que el jugador arribara al segon partit de la fase del grups del Mundial davant Alemanya.

No obstant això, Luís Enrique va prendre la decisió d’enviar a Gayà a València i convocar a Balde en el seu lloc. L’entrenador d’Espanya considerava que era millor no assumir cap risc per a no tindre només un lateral esquerre durant tot el Mundial, en cas d’una recaiguda de Gayà.

La dedicatòria

Espanya va guanyar ahir amb un espectacular resultat de 7-0. Carlos Soler, quan va marcar, es va acordar del seu amic José Gayà. El migcampista valencià ha celebrat el gol i s’ha dirigit a càmera on ha dit: “va per tu, José Luís”, tal com ha informat el periodista de la Cadena COPE, Manolo Lama, en la seua retransmissió.

Cal recordar que José Gayà va abandonar la concentració d’Espanya per un esquinç lleuger al seu turmell. Luís Enrique va explicar en roda de premsa que era l’única posició en la qual no podia esperar a ningú, perquè no tenia recanvis possibles. 

Les paraules de Soler cap a Gayà

“Ell tenia moltíssimes ganes d’estar en un Mundial. Ho sé perquè he estat molt amb ell i quan li va passar això de la sanció (quatre partits a principi de temporada) estava ratllat per si al final li costava estar amb la selecció. S’havia guanyat amb treball estar i és una pena que s’haja de marxar per una lesió. Són decisions que pren l’entrenador i, com va dir el mateix José, les pren buscant el millor per a l’equip. L’adeu va ser dolorós. I si em va fer mal a mi, puc imaginar pel que va passar ell. És fort i açò li endurirà encara més. Tant de bo el futbol li puga retornar una cosa bonica, perquè s’ho mereix més que ningú”

La defensa del club

Javier Solís va parlar durant el dia d’ahir en un esdeveniment en suport a la Marató de València. A més del mercat d’hivern i el Nou Mestalla, Solís va protagonitzar la primera declaració insitucional del València en referència a l’eixida de Jose Luís Gayà de la concentració de la Selecció Espanyola. Solís va voler enviar un missatge d’afecte cap al capità del València i no va criticar en cap moment la decisió presa pel cos tècnic de Luis Enrique.

“Gayà està fotut, és lògic i comprensible. Perdre’s un somni de xiquet per una lesió lleu és un trastorn important. El que ha de tindre clar és que tot el club està darrere d’ell. L’important és que es recupere de les molèsties. És un xic jove encara i té moltes oportunitats futures. Segur que es recupera d’ací a poc”