ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Carlos Soler no s’oblida del València

Per Javi Richart · 22 Gener, 2024

Carlos Soler està complint la seua segona temporada al Paris Sant Germain, la primera a les ordres de Luis Enrique. Tot i que no és un fixe, ni molt menys, al conjunt francés, està tenint minuts, i ja acumula 1 gol i 4 assistències en els 4 partits que ha jugat aquesta temporada.

En canvi, a pesar que es troba lluny del club que el va veure créixer, no s’oblida del València CF, ni tampoc dels que van ser els seus companys. Després de la victòria dels de Rubén Baraja davant l’Athletic Club, Soler va deixar diversos comentaris a les xarxes socials, en concret en Instagram, a alguns jugadors del València. 

“Goleador”, li deia a Hugo Duro, qui és el pitxitxi blanquinegre aquesta temporada, i va fer el gol de la victòria el dissabte a Mestalla. Per al capità, José Luis Gayà, que va donar l’assistència, també va deixar altre comentari: “Avionnnnn!”. I el missatge més sorprenent anava per a Hugo Guillamón, qui està sent una autèntica revelació a aquesta segona part de la temporada: “Talismán y jugón”.