ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Carlos Soler no ix a entrenar

Per Pablo Marquez · 16 Septembre, 2020

El València ha eixit en el dia de hui a entrenar a la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el partit del dissabte davant el Celta de Vigo. No obstant això, s’han presenciat més baixes de les esperades.

El migcampista valencià, Carlos Soler, no ha eixit a entrenar amb la resta dels seus companys i encara es desconeix el motiu de la no presència de Soler a l’entrenament.

UN ESTIU COMPLICAT

Cal recordar que Carlos Soler ha travessat una pretemporada molt dura. El migcampista va donar positiu per coronavirus i va estar tot el mes d’agost confinat a la seua casa.

Quan el jugador va aconseguir superar el virus va donar un fals positiu que va fer que la seua tornada es retardara uns dies més. Com no havia entrenat quasi, Carlos Soler va ser suplent davant el Llevant i no va disputar cap minut.

Tot pareixia indicar que Soler tornaria a l’onze en el pròxim partit davant el Celta, però el jugador no ha eixit a entrenar i s’hi han encés totes les alarmes. Si el jugador té alguna lesió, el club realitzarà un comunicat mèdic.

La realitat és que la no presència de Carlos Soler a l’entrenament provoca que augmenten els dubtes sobre la seua disponibilitat per al partit del dissabte.