La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler, molt més fora que dins del València
,

Carlos Soler, molt més fora que dins del València

COMPARTIR

És un secret a veus que la renovació de Carlos Soler és prou més complicada que la de Gayà. El migcampista del València ha adquirit rellevància a l’àmbit nacional i internacional, i és per això que hi ha equips esperant que acabe el seu contracte per a firmar-lo gratis. Mentrestant, el València està totalment parat en el seu intent de renovació.

Xifres distants

Ara mateix, la realitat de Carlos Soler és que està prou més fora que dins del València. Segons Ser Deportivos Valencia, la seua renovació està morta des de setembre, quan les pretensions econòmiques de Soler i el club eren molt molt distants. Hui, res d’això ha millorat, per tant s’entén que és impossible que continue al club che.

No vol eixir gratis

Això sí, ‘Carlitos’ es nega a eixir gratis, és a dir, no vol abandonar el València just quan acabe el seu contracte, sinó abans, però també cuida molt el seu destí. A Soler no el val jugar l’any que ve en qualsevol equip, i esta situació complica la seua eixida, ja que els conjunts on a ell li agradaria jugar estan en problemes econòmics o no el tenen com a primera opció.

Els clubs interessats

És el cas de Barça i Atlètic. El conjunt català ha activat les palanques econòmiques i ara pot fitxar, però prioritzen incorporar a futbolistes que tenen avançats, com és el cas de Koundé, Lewandowski… D’altra banda, l’Atlètic de Madrid té problemes per a afrontar noves incorporacions, de fet, no han oficialitzat el fitxatge de Witsel perquè no poden inscriure’l.

Dubtes amb la “renovenda”

Pel que fa a la possible “renovenda”, els agents de Soler tenen molts dubtes amb esta opció. Seria molt estrany que aplegaren a este acord, tot i que veient el context fa la impressió que és el millor per a totes les parts.