ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Carlos Soler i Kondogbia tornen a Paterna

Per Pablo Marquez · 31 Agost, 2020

El València prepara una nova setmana d’entrenaments amb la mirada posada en la Lliga Santander, la qual comença en dues setmanes. Javi Gracia està treballant l’aspecte físic i tàctic perquè els jugadors arriben en un estat de forma òptim.

Segons ha informat Radio Esport València, la bona notícia del dia l’han protagonitzat els migcampistes Carlos Soler i Geoffrey Kondogbia els quals s’han reincorporat a l’equip i han aparegut en la Ciutat Esportiva de Paterna.

Els dos jugadors van estar aïllats a conseqüència d’uns problemes vírics que els impedien relacionar-se amb els seus companys. Els futbolistes del València ja estan plenament recuperats i estan desitjant ficar-se a les ordres de Javi Gracia.

D’altra banda, els jugadors del València i l’staff tècnic s’hi han sotmet, abans de l’entrenament, a les proves PCR per a buscar si hi ha algun cas positiu de coronavirus en la plantilla.

A diferència de Carlos Soler, Kondogbia només ha acudit a la Ciutat Esportiva de Paterna per a realitzar-se la prova PCR. Una vegada ho ha fet, el migcampista centre africà ha abandonat les instal·lacions d’entrenament del València. Per tant, hui no entrenarà amb els seus companys.

Soler i Kondogbia són conscients que, amb les vendes de Dani Parejo i Francis Coquelin, han de fer un pas endavant i afegir galons i personalitat a l’hora de jugar els partits.