ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Carlos Soler es va entrenar ahir a Paterna

Per Josep Prats · 06 Septembre, 2020

El canterà del VCF es va tornar a entrenar ahir de vesprada a la Ciutat Esportiva de Paterna després d’esperar una segona quarantena per donar un ‘fals positiu’ en les proves PCR.

El migcampista s’ha perdut fins a 25 dies d’entrenament, encara que ha pogut fer treball físic aïllat a sa casa.

Segons avancen a Marca, el passat 1 de setembre va rebre altra mala notícia després de sotmetre’s a una altra prova amb uns resultats preocupants. Soler es va haver de quedar a casa de nou.

La doctora del VCF, Cristina Pérez, va explicar als mitjans oficials del club el protocol estricte que se seguix amb els jugadors que donen positiu: “Els positius tenen un seguiment estricte i fins que no tenen dos negatius consecutius no es poden incorporar al treball en grup”.

Soler es va incorporar al treball en grup perquè va donar dos negatius consecutius. Per a un control de la lliga, va donar el ‘fals positiu’.

El dia 4 es va fer la prova definitiva i fou ahir quan li comunicaren que podia tornar-se a entrenar amb els seus companys. Va acudir a la Ciutat Esportiva per a entrenar-se amb els no convocats per al partit d’ahir.

La seua participació en el primer partit de lliga no és gens clara, ja que porta treball endarrerit en comparació amb els seus companys i podria patir alguna lesió.