La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler: “Ansu Fati em va dir que el penal era molt dubtós”
,

Carlos Soler: “Ansu Fati em va dir que el penal era molt dubtós”

COMPARTIR

728-90

El València va perdre ahir en el Camp Nou davant el FC Barcelona per 3-1. El club de la Capital del Túria va buscar la victòria, però no va ser capaç d’aconseguir els tres punts. El partit va estar condicionat en la polèmica jugada en la qual Gil Manzano va assenyalar el penal de José Gayà. Després del partit, els futbolistes del València, José Bordalás i Ricardo Arias van protestar la decisió del col·legiat. En esta ocasió, va ser Carlos Soler qui va comentar les seues sensacions del partit.

La conversació de Carlos Soler amb Ansu Fati

El propi Ansu Fati en el túnel de vestuari em diu que el penal és molt dubtós.

Carlos Soler va parlar amb el davanter del Barça. Ansu Fati va explicar que la jugada era molt dubtosa, ja que Gayà toca el baló, però va al límit. Eixa va ser l’apreciació de Gil Manzano i del davanter del FC Barcelona. Soler va comentar als seus companys les paraules que li havia dit Ansu Fati en els vestidors.

Carlos Soler no entén que l’acció no fora revisada

No entenc per què no es va revisar la jugada del penal.

Carlos Soler va comentar la seua sorpresa al veure com Gil Manzano no va prendre la decisió de anar a la pantalla del VAR per a revisar el penal. Des de la sala VAR es va interpretar que no hi havia sigut un error clar i manifest. Per este motiu, no es va corregir la decisió de l’àrbitre principal. No obstant això, si el VAR tenia dubtes sobre l’acció, podria haver avisat a Gil Manzano per a revisar ell mateix l’acció, ja que era la seua decisió.

Soler està preocupat pels gols en contra

Estem concedint massa i això ens està penalitzant.

Carlos Soler ha mostrat la seua preocupació pels gols que ha rebut l’equip des de l’inici de la temporada. Ara mateix, el València ha rebut onze gols en nou jornades de la Lliga Santander. Carlos Soler ha explicat que l’equip ha de treballar al màxim si vol millor eixos registres.