ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Carlos Soler analitza el fitxatge de Rubén Baraja pel València

Per Alex Alfaro · 19 Febrer, 2023

Demà comença l’aventura i l’oportunitat de Rubén Baraja al capdavant de la banqueta del València. “El somni” de la seua vida, com va admetre el propi “Pipo” en la roda de premsa de presentació com a nou entrenador del València. D’aquesta manera, serà la segona vegada que es fique en una banqueta defensant els interessos del València C.F. Durant dos temporades, la 13/14 i la 14/15 va ser l’entrenador d’un juvenil divisió d’honor que va fer història i que comptava amb jugadors com Antonio Sivera, Carlos Soler, Toni Lato o Rafa Mir.

D’aquesta manera, un dels jugadors que més el coneixen com a entrenador és Carlos Soler. En una entrevista per al portal Relevo, ha explicat quins records té del Rubén Baraja entrenador.

Carlos Soler analitza el fitxatge de Baraja

“Recorde que El Pipo donava molta confiança als jugadors. Era un entrenador molt tranquil, no de cridar massa, però transmetia serietat i exigència. En el vestuari és una persona molt tranquil·la, li agrada parlar amb el jugador, transmet des de la pausa i la serenitat i és el que es veu des de fora, una persona seriosa, però que com a entrenador sap identificar els moments per a fer bromes i riure’s amb l’equip”.

 

L’esquema

“Baraja va ser el primer entrenador que em va posar com ‘6’, com a pivot. Recorde que jugàvem un 4-1-4-1, i a ell li agradava un pivot que tinguera qualitat per a traure la pilota jugada”