ACTUALITAT  

Carlos Mazón: “El València encara es pot salvar i necessitem que se salve València”

Per Marc Santiago · 18 Maig, 2023

Estem en dates pròximes a les eleccions i tots els candidats i caps de llista dels diferents partits polítics participants estan realitzant moltes entrevistes, on són preguntats per qüestions d’interés públic general com mesures socials o econòmiques. Però ací en la Comunitat Valenciana, donada la situació, un dels temes sobre els quals sempre es pregunta és per la situació del València CF. L’últim a respondre aquesta pregunta ha sigut Carlos Mazón,  cap de llista del Partit Popular per a la presidència de la Generalitat Valenciana, qui en una entrevista amb OKDiario, ha parlat sobre la situació que viu el club i ha dit la seua opinió al respecte i on va repassar també la situació actual dels clubs valencians.

“Doncs mire, jo intente no parlar molt perquè caic en una profunda depressió últimament. Soc herculà confés, de tota la vida. L’Hèrcules ho té molt malament. El València encara es pot salvar i necessitem que se salve València. L’Elx en Primera també ho té molt complicat. El Llevant va baixar l’any passat, encara que enguany, veurem, perquè estan les coses bé. I com a aficionat futbolístic que soc, sempre tenim al Vila-real, que porta uns anys que ens dona alegria, la seua alegria. Però he de dir-li que jo no soc partidari de la intervenció política en el món del futbol”

Va parlar també sobre la situació del Nou Mestalla i de la situació institucional que viu el club amb el màxim accionista i el disgust de l’afició:

“Del que sí que soc partidari és de l’exigència del compliment de la legalitat. I jo crec que Ximo Puig des de la Generalitat Valenciana i Joan Ribó des de l’l’Ajuntament de València, per incompareixença, han permés que la situació del València haja deteriorat a poc a poc. En qualsevol cas, jo per al que m’he conjurat, per responsabilitat, és per a no usar el sentiment valencianista amb finalitats electoralistes durant aquesta campanya, sinó per a posar-nos a treballar amb la màxima exigència a partir del dia 29. Em sembla el més responsable.”

El pròxim 28 de maig es celebraran les eleccions per a l’alcaldia de València i la presidència de la Generalitat, a partir d’ahí es veurà si tot el que han dit els polítics que faran amb el València es compleix o simplement ha sigut mera propaganda política.