+  ACTUALITAT  

Carlos Carneiro podria ser el substitut de Rufete

Per Blanquinegres · 15 Juliol, 2015

Segons apunten els companys de PlazaDeportiva.com, Carlos Carneiro podria ser el nou secretari tècnic del València CF, substituït així a Francisco Joaquin Pérez Rufete al càrrec de home fort en la parcel·la de la confecció esportiva. Recordar que fa uns dies ací, a Blanquinegres.com, ja repassaven els possible substituts del de Benejuzar i Carneiro ja era una possibilitat a tindre en compter.

Carneiro ex secretari tècnic del conjunt portuguès, Paços Ferreira, podria arribar al VCF després de que l’estiu passat ja es vincularà el seu nom amb l’entitat de Mestalla. A més a més, l’arribada de Carneiro al conjunt valencianista suposaria la reestructuració de l’àrea esportiva a la mesura de Nuno, ja que la confiança dins d’este triumvirat Mendes-Nuno-Carneiro seria total.

De produir-se esta nova incorporació als despatxos blanquinegres, la funció de Carneiro dins del Club no arribaria als punts que al seu dia Rufete exercia, ja que les noves directrius farien de Carneiro, un home encarregat d’estudiar i pentinar el mercat per després ser Nuno l’home fort en les decisions junt a Peter Lim, persona que acaba sempre donat l’Ok financer.