La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carles Pérez es converteix en la tercera opció del València
,

Carles Pérez es converteix en la tercera opció del València

COMPARTIR

Després dels fitxatges de Cömert per a la línia de la defensa i d’Ilaix Moriba per al migcampista el València CF treballa en els últims dies de mercat amb la intenció de fitxar dos jugadors més per a apuntalar el primer equip valencianista i intentar aconseguir els llocs europeus.

El València CF vol fitxar un jugador de banda

La secretaria tècnica del club de Mestalla, amb Anil Murthy i Miguel Angel Corona al capdavant, treballant per a fitxar un jugador de banda que done un salt de qualitat a l’equip entrenat per José Bordalás.

El primer nom escollit i de consens entre Bordalás i la secretaria tècnica és Bryan Gil. És la prioritat, però el seu fitxatge en forma de cessió fins al 30 de juny no és fàcil ja que l’equip de Londres demana un pagament per la cessió i el club valencianista no vol arribar a pagar.

És per això què han eixit altres noms per a reforçar l’equip valencianista com són Samu Castillejo o Carles Pérez, segons ha avançat en primicia El Desmarque

Carles Pérez, una altra opció per a l’atac

Miguel Angel Corona ha intentat activar la cessió de Carles Pérez com a tercera opció per si les dos primeres opcions no ixen. El jugador català ha jugat aquesta temporada 19 partits en l’AS Roma i encara que el seu entrenador, José Mourinho, no el vol deixar eixir és més el club al qual li agradaria deixar eixir al jugador perquè dispute més minuts.

L’AS Roma, encara que és partidari en deixar eixir el jugador, busca un pagament per la cessió i és ací on es bloqueja l’operació ja que Peter Lim no autoritza pagar per cap operació en forma de cessió.

La prioritat del València és Bryan Gil

D’altra banda, el pensament del València és diferent. El club de la Capital del Túria té com a principal objectiu a Bryan Gil, ja que és el jugador que més agrada a Bordalás per a eixa demarcació. El València esperarà tot el que siga necessari per a poder tancar a Bryan. No obstant això, el club és conscient que podria tancar la cessió de Samu Castillejo  o de Carles Pérezsi la incorporació de Bryan Gil es complica.