+  PRIMER EQUIP  

Carles Gil vol abandonar el València CF

Per Blanquinegres · 27 Desembre, 2014

Segons informen a Blanquinegres.com, el jove del València CF tindria pressa la decisió d’abandonar la disciplina del club blanquinegre davant els pocs minuts que acumula enguany. Anglaterra possible destí.

 

El nom de Carles Gil torna a estat a la graella d’eixida, cosa que ja es va plantejar al passat mercat d’estiu. En aquella ocasió, la secretaria tècnica junt als seus representants, van travessar per quedar-se al València CF i esperar a vore el rol del jugador al grup de Nuno Espíritu Santo. Un rol que arribats a la parada hivernal no arriba a les expectatives del voltant del jugador.

Ara, segons informen a Blanquinegres.com, Carles estaria tractant de pressionant al València CF per tal de que el Club accepte una de les ofertes de la Premier League o de la lliga espanyola que té damunt de la taula. Per tant, la decisió del jove valencià, és abandonar la disciplina del club de Mestalla davant la manca de minuts. Les ofertes que més li interessen al canterà valencianista son les de l’Aston Villa o Everton, entre d’altres clubs.

La decisió la té l’entitat blanquinegra, qui estava estudiant oferir-li una possible renovació. Però davant esta nova situació el Club es plantejaria la seua eixida vora els 8 milions d’euros. També, esta proposta fa pensar que el Club estaria disposat a buidar vestidor per tal de incorporar noves cares al proper mercat d’hivern i així complir el regim UEFA del Fair Play financer. A banda del nom de Carles, Joao Pereira, Zuculini o Robert podrien eixir del club de Mestalla en les pròximes setmanes.