+  PRIMER EQUIP  

Carles Gil reclama més protagonisme

Per Blanquinegres · 20 Agost, 2014

Segons apunten des de SER Deportivos València, Carles Gil te dubtes, quan encarem els últims 10 dies de mercat de traspassos.

El València continua en la seua tasca de buidar l’equip de jugadors que no compten per a res. Els noms son coneguts; Jonas, Vinicius o Jonathan Viera, però hi ha altres homes que reclamen protagonisme o si no buscaran una eixida per tal de poder sumar minuts. En eixa situació es troba entre d’altres, Carles Gil.

El migcampista valencià ha tornat enguany del seus dos anys de cessió a Elx, on va ser protagonista de l’ascens il•licità i l’any passat en la estrena a la màxima categoria de futbol espanyol.

El problema radica quan el canterà no ha trobat el seu lloc dins de l’esquema de Nuno Espíritu Santo, mes ve per falta de confiança. El tècnic portuguès li ha deixat ven clar que per a ser protagonista durant la temporada haurà de donar-li mes sobre el verd.

La pretemporada del jove valencià no ha sigut la somiada, comptant en pocs minuts durant el partits de preparació blanquinegres i la temporada arranca en nomes 3 dies. Ara el temps corre en contra i el jugador haurà de sospesar que li convé si trobar una eixida o treballar per tal de fer-se en un lloc en l’onze de Nuno.