ACTUALITAT  

Carcelén i Ledesma sancionats pels incidents del Cadis-Getafe

Per Sergio Botella · 15 Març, 2023

La passada jornada es va disputar un partit entre Cadis i Getafe, rivals directes en la baralla per la salvació. Este partit va acabar amb empat a 2 després d’un penal assenyalat en l’últim minut a favor del Getafe. El penal va provocar la indignació de l’equip gadità que va acabar amb greus incidents després de la finalització del partit.

L’acta de l’àrbitre Alejandro Hernández Hernández va ser demolidor. En l’acta, es va poder llegir com va ser, pràcticament, agredit per diversos membres del Cadis i que va ser fins a necessària l’actuació policial. Hui, el Comité de Competició de la Real Federació Espanyola de Futbol ha fet públiques les sancions.

Iza Carcelén i Ledesma, dos jugadors molt importants per al Cadis, han sigut sancionats amb diversos partits. Carcelén s’enfronta a 3 partits de sanció, i en el cas del porter haurà de complir 4 partits. El Cadis, rival directe del València, haurà d’afrontar un mes molt importants sense dos dels seus jugadors clau.

També, han sigut sancionats diversos membres del cos tècnic. Lolo Bolardo, entrenador de porters, ha sigut sancionat amb 6 partits per insultar al col·legiat. El segon entrenador, Diego Ribero, s’enfronta a 4 partits per “espentar al col·legiat i a l’assistent”.

El Comité Antiviolència també va confirmar que s’obriria una investigació a Juan Cala. El que ja tinguera problemes pel seu incident amb Diakhaby, s’enfronta a una investigació per actuació “molt greu”.