+  PRIMER EQUIP  

Car peatge per el partit d’ahir: 4 setmanes per a Piatti

Per Blanquinegres · 05 Gener, 2015

Este matí s’han confirmat l’abast de sendes lesions, la de l’argentí i la del brasiler.

 

La brillant victòria d’ahir davant el Reial Madrid per 2 gols a 1 ha deixat dos baixes dins del vestidor blanquinegre. Ahir a la fi de l’encontre ja es va fer pública un primer diagnòstic de les molèsties que patien Pablo Piatti, que va tindre que ser substituït arribant al 25 de la primera part, i Diego Alves, per la seua part si que va poder completar els 90 minuts sense empitjorar més la possible lesió.

Este matí, i després de les pertinents probes diagnòstiques, el VCF ha comunicat que Pablo Piatti, pateix una lesió muscular al recte anterior de la seua cama esquerra, molèsties que el mantindran fora del grup de Nuno vora 4-6 setmanes.

Les molèsties al genoll del meta brasiler han acabat confirmant un esquinç al lligament lateral interior del genoll dret. Amb el porter blanquinegre, els servicis mèdics de l’entitat valencianista no fixen un temps determinat de recuperació ja que es tracta d’un esquinç i això no comporta més d’una setmana. A priori, el duel coper de dimecres serà baixa, per a Vigo, dubte seriós.