+  PRIMER EQUIP  

Cap moviment als despatxos blanquinegres a les últimes hores de mercat

Per Blanquinegres · 29 Gener, 2015

El VCF es mostra aspectant davant qualsevol tipus d’oportunitat que puga oferir el mercat però sense cap obsessió.

 

Enguany, l’haver fet els deures abans de l’hora límit té premi. Rufete està passat un mes de gener molt ‘tranquil’ pel que fa a la recerca de noves peces, respecte la temporada passada. Resten quelcom més de 48 hores per a que es done per tancat la finestra de fitxatge i tot fa indicar que el València CF no incorporarà més que a Enzo Pérez. On el secretari tècnic i Manager General te feina es a l’hora de moure els jugadors que no compten o no se’ls pot garantís minuts de qualitat, com Robert, Carles Gil, Zuculini o Joao Pereira.

Ahir Francisco Joaquin Pérez Rufete a sala de premsa de Paterna indicava que “el VCF sempre esta atent al mercat però també hi ha confiança amb el planter actual”. Unes paraules que fan indicar amb un alt grau de certesa que el conjunt blanquinegre, sabedor de que a l’estiu passat ja va fer els deures, no mourà fitxa.

Aixó si com  ja venim parlant, el que no hi hagen cares noves, presentacions, etc, no vol dir que els despatxos de la secretaria tècnica formada per Rufete, Salvans, Ayala i cia estiguen de vacances. A falta de nous jugadors, el València treballa a marxes forçades per tancar les renovacions dels seus pilars l’abans possible. Encara falten per lligar per més anys a l’entitat de Mestalla noms com Barragán, Parejo, Gayà, revisar noms com el de André Gomes, Otamendi i comptar-los als ja completats Nuno, Robert o Alcácer.