+  PRIMER EQUIP  

Cap apercebut causarà baixa al Bernabéu

Per Blanquinegres · 04 Maig, 2015

El VCF començarà a preparar la sempre important visita al Santiago Bernabéu des de dimarts a la vesprada. Un partit del que ja se sap que Rodrigo no podrà ajudar des d’el verd. Ja que haurà de complir el partit de sanció per la roja directa que va vore davant el Rayo Vallecano davant el conjunt de Carlo Ancelotti.

Però només esta, serà l’única baixa per sancions dins del VCF. Als 2 últims partits dels blanquinegres, a banda de l’exigència d’abastar els 3 punts, existia altre punt que necessitava de l’atenció de 4 jugadors de l’actual vestidor valencianista. Diego Alves, Lucas Orban, Sofiane Feghouli i Álvaro Negredo es trobaven i es troben, actualment, a una groga de tindre que complir cicle d’amonestacions. Però ni davant el Rayo ni davant l’Eibar han sigut amonestat tot i que han tingut que disputar minuts que be podien haver valgut un esglai minvant les possibilitats dels del Túria.

Este joc net, dels 4 jugadors abans esmentats provoca que siguen útils per al tècnic de València CF de cara a preparar el duel de dissabte pròxim, al feu del Reial Madrid.