ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Canvis importants en la forma d’accés a la grada d’animació

Per Alejandro Fernandez · 07 Març, 2023

El València ha enviat un correu electrònic en el matí de hui a tots els aficionats valencianistes que conformen la Grada d’Animació per a comunicar-los que la seua entrada serà de manera exclusiva mitjançant l’abonament físic i la identificació a través del DNI.

D’esta manera, els aficionats de la Graderia d’Animació no podran accedir a l’estadi mitjançant l’empremta dactilar. Aquesta forma d’entrada a Mestalla serà a partir d’este dissabte per al partit contra Osasuna. El club manifesta que l’aficionat que desitge continuar accedint mitjançant l’ús de la petjada de cara al futur, haurà d’escriure a un correu i allí li detallaran els passos a seguir.

D’esta manera, triomfa una altra acció impulsada per l’associació Libertad VCF, que va ser la que va enviar un burofax a través de la Federació d’Accionistes i Socis del Futbol Espanyol (FASFE) l’1 de març al València perquè llevaren este sistema biomètric d’entrada a l’estadi. 

L’entrada mitjançant empremta dactilar a l’estadi va ser una petició de LaLiga al Govern perquè la implementara en les graderies d’animació dels estadis per a tindre un control sobre els aficionats que les conformen i les seues conductes.Hola