ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Canvis de dorsals al València

Per Gerard Gálvez · 04 Agost, 2021

Una de les majors atraccions en els equips de futbol cada pretemporada és conéixer quins jugadors han canviat el seu dorsal per un altre nou. Normalment, això correspon als fitxatges. Tanmateix, al València només està el fitxatge d’Alderete, però hi ha jugadors de la primera plantilla també han canviat el seu dorsal.

El València ha actualitzat la plantilla en el seu web i, amb ella, els dorsals dels jugadors. Aquests dorsals poden patir canvis des d’ací fins al final del mercat, ja que pot haver-hi fitxatges o vendes que deixen lliures números i puguen canviar d’amo.

Alderete, el ‘nou Guillamon’

El futbolista paraguaià s’estrena amb la camiseta del València. Mentre en pretemporada ha portat el dorsal 4, el València ha col·locat al central amb el número 15, dorsal que ha deixat lliure Guillamón. En l’Hertha de Berlín, el seu antic club, portava el ‘14’, mentre que en la selecció paraguaiana portava el dorsal ‘3’.

Canvis de dorsal

Tres jugadors de la primera plantilla han canviat el dorsal que portaven a temporada passada. Hugo Guillamón ha passat de portar el dorsal ‘15’ a agafar un mític ‘6’, número que han portat a la seua esquena grans jugadors en la història recent del club com David Albelda.

Maxi Gómez ha deixat el dorsal ‘22’ que ha portat aquestes últimes dues temporades i ha triat el número ‘9’ que ha deixat lliure Kevin Gameiro. L’uruguaià va deixar clar que vol quedar-se i ser el davanter titular del València.

El tercer i últim canvi ha sigut el de Rubén Sobrino, que ha triat el dorsal ‘11’ que portava l’any passat Patrick Cutrone. No és clara la continuïtat del davanter, però, de moment, Sobrino tria un nou dorsal.

Sense ‘10’ i sense Mamardashvili

Pot ser que siguen les dues absències rellevants en la plantilla del València. Una altra temporada més, el València arranca sense un ‘10’ a l’esquena. L’any passat va haver-hi disputa entre Soler, que volia el dorsal i el club, que el volia guardar per a Kangin Lee. Enguany, de moment, els jugadors no estan disponibles i no hi ha variació. Veurem d’ací al final del mercat.

D’altra banda, Mamarashvili tampoc apareix en la web del club. Com a porters apareixen Cillessen (13), Jaume (1) i Rivero (25). Pot ser perquè tindrà fitxa del filial, però jugadors com Yunus Musah (30) o Esquerdo (26) també la tenen i apareixen en la web.