ACTUALITAT  

Canvi important en el futur de Mateu Alemany

Per Alex Alfaro · 17 Maig, 2023

Modificació de guió radical en el futur de la direcció esportiva del FC Barcelona. Segons ha informat Sport, Mateu Alemany ha reconsiderat la seua posició i s’ha oferit a seguir en el club blaugrana amb les mateixes condicions. Dos setmanes després d’anunciar que posava punt final a la seua etapa en l’entitat culer per a “iniciar una nova etapa professional”, l’executiu mallorquí s’ha reunit aquest dimecres amb Joan Laporta per a traslladar-li la seua disposició a continuar al capdavant del projecte esportiu culer.

En aquest sentit, Gerard Romero també ha informat que Mateu Alemany es queda en el club i estarà amb Deco en la direcció esportiva. D’aquesta manera, s’ha produït un gir radical després de la seua visita a Birmingham.

Quan tot semblava indicar recalaria en l’Aston Vila en finalitzar la present temporada, i després d’un viatge a Birmingham per a tancar el seu aterratge al club anglés, Mateu Alemany ha posat sobre la taula del president del Barça la possibilitat de continuar exercint de director de futbol del club català