Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Canós està molt prop de signar el seu nou contracte

Per Blanquinegres · 14 Agost, 2023

L’embolic entre Sergi Canós i el Brentford podria acabar en les pròximes hores. El jugador, des de principis de mercat, busca eixir del seu club per tal d’unir-se al València de forma gratuïta. Els anglesos són conscients del desig del jugador de jugar al club de Mestalla.

Recentment, el València va presentar una oferta formal pel futbolista. Tot i que l’oferta no inclou una quantitat econòmica per fitxar-lo, sí que ofereix un percentatge significatiu dels drets del jugador en el futur, el qual es remunta fins al 25%. No obstant, l’oferta no acaba de convencer a l’equip anglés, ja que el Brentford demana una xicoteta quantitat econòmica d’uns 500.000 euros per deixar eixir el futbolista de Nules, malgrat que podria acceptar una xifra inferior.

El problema, com de costum, és que Lim no autoritza pagar 300.000 euros per Canós i continua amb la seua política de no volver invertir res en jugador, per lo menys fins que no ixquen més jugadors.

Canós, molt a prop d’arribar a un acord amb l’Alabés

Fa uns dies, va eixir a la llum que Sergi Canós s’havia cansat d’esperar al València, ja que entenia que ja havia realitzat tots els esforços necessaris per poder arribar a jugar al club de la seua vida. De fet, Sergi Canós estava disposat a pagar de la seua pròpia butxaca la compensació de 200.000 euros al Brentford per a complir el seu somni de vestir la camiseta del València per a les tres pròximes temporades.

Segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, tot i que el de Nules continua tenint al València com a prioritat, el jugador del Brentford està prop de tancar un acord amb l’Alabés per si la seua possible arribada a Mestalla es retardara encara més. 

Es més, segons ha informat Superdeporte, Canós està molt prop de tancar el seu nou acord amb l´Alavés i la intenció és que es puga firmar en els pròxims dies.