Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cañizares parla sobre la renovació de Baraja i la gestió del club

Per Joan Marc García · 19 Juliol, 2023

Es compleixen 25 anys del debut de Santi Cañizares amb el València. En aquest context, el que va ser porter del club de Mestalla ha parlat a Cope sobre aquesta gloriosa etapa que va viure a Mestalla, a més de l’actualitat del club i la seva gestió, de la qual sempre ha sigut molt crític.

En l’entrevista concedida a la citada font, Cañizares ha opinat sobre un ex cmpanyer i actual entrenador del València, Rubén Baraja: “Ens hauria agradat un entrenador amb més CV per tenir més confiança, però sinó a veure si les fa ací. Portem molts anys de males decisions, llevant el parèntesi de Mateu Alemany. El club va canviar completament, crec que amb Lim aconsellat per Tebas. Es va ratificar aconseguint objectius. Ara es manegen decisions difícils amb compravenda, entrenadors, junta d’accionistes… No es pot ser optimista. No hi ha història que suporte un equip mal gestionat”, va indicar sobre la gestió del club.

Cañizares també ha assegurat que mentre Peter Lim no delegue les seues decisions en gent de futbol, ​​no confiarà en la seua gestió: “Com més deixen treballar Baraja serà molt millor“, recalca.

Mentre que sobre el futur d’Edinson Cavani, l’exporter ha assegurat que “el millor és que isca”. A més, segons Cañizares: “l’eixida de l’uruguaià esplaiaria els comptes. Potser ell no té la necessitat d’eixir. El futbol potser no és la seua prioritat ja a la vida. Potser més enllà del que és esportiu decideix quedar-se i no anar-se’n. Si passa, crec que és un xic amb una mentalitat que no li permet arrossegar-se al terreny de joc”.

La llegenda valencianista també ha opinat sobre l’últim fixatge del València, Pepelu: “Pepelu és una bona contractació, però si no tens unes feines i trasllades uns objectius marcats per la dinàmica, el futbolista viu un poc despistat i no acaba de trobar el seu millor rendiment”.