La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cañizares i Albelda afirmen no haver tingut relació amb Eufemiano Fuentes
,

Cañizares i Albelda afirmen no haver tingut relació amb Eufemiano Fuentes

COMPARTIR

728-90

La temporada del València CF l’any 2004 va ser espectacular. L’equip de Rafa Benítez va aconseguir guanyar la Lliga al Madrid dels galàctics i la Copa del Rei, però des de fora de la Comunitat Valenciana es va tractar d’embrutar esta magnífica temporada amb el dopatge, relacionant a este València campió amb el metge Eufemiano Fuentes.

Eufemiano és un metge esportiu que està involucrat a l’Operació Puerto, on s’acusa de dopatge a esportistes espanyols d’elit, que fins i tot aconseguiren medalles als Jocs Olímpics de Barcelona. Ara mateix, estar relacionat amb Eufemiano és ser sospitós de dopatge al llarg de la teua carrera, i açò mateix és el que passava amb el València.

Cap relació amb el València

Ahir, en el programa “Lo de Évole”, Eufemiano va ser entrevistat pel mateix Jordi Évole. El presentador li preguntà si havia tingut relació amb el València i la resposta del metge va ser negativa, mentres que quan li va preguntar pel Madrid, Eufemiano va optar pel silenci, obrint la porta a la possibilitat del sí.

Cañizares i Albelda no el reconeixerien

D’altra banda, a la Cope, Cañizares i Albelda van tindre una xicoteta discussió amb Juanma Castaño. El periodista va forçar als dos exjugadors del València a parlar d’Eufemiano Fuentes, i la resposta dels dos va ser que “no havien tingut mai cap relació amb ell”, fins i tot en cas de trobar-se pel carrer ni el reconeixerien.

El dopatge i el futbol

A més a més, Cañizares va comentar que el dopatge al futbol no tenia molt de sentit, ja que este esport va més enllà de l’aspecte físic. La tàctica i la qualitat també són molt importants. Ell sí que entenia la frustració que podia provocar a esports com el ciclisme no aplegar al nivell físic dels rivals, però al futbol el físic no era definitiu.

D’esta manera, teòricament es tanca un capítol que estava durant molt. El València de Benítez no guardava cap relació amb Eufemiano Fuentes, i els dos títols aconseguits van ser d’una manera neta, practicant un bon futbol i amb molta fam de victòries.