ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Cañizares explica l’experiència impactant a Riazor i els detalls de la seua arribada al València

Per Joan Marc García · 28 Novembre, 2023

En una entrevista amb Radio Marca, Santiago Cañizares ha compartit vivències sobre el seu pas pel club de Mestalla i algunes de les pitjors experiències que ha viscut en camps de futbol.

L’exporter del València no s’ha reservat res en revelar la seua experiència més aterradora en un camp de futbol: “A Espanya, on més por he passat ha sigut a Riazor“. L’exvalencianista ha descrit un incident impactant: “Un dia em van llançar un seient, una pila que per poc no m’arriba. A Riazor he passat por com en qualsevol altre lloc. Si aquell subnormal m’haguera tocat, m’hauria fet mal”.

Tot i reconèixer la grandesa de l’estadi, l’ha qualificat d'”espectacle” a causa d’uns pocs irresponsables. “És un dels grans camps d’Espanya, però al més idiota l’he trobat allí“, ha sentenciat.

Pel que fa a la seua arribada al Valencia, Cañizares ha desmitificat els rumors previs: “Es parlava d’octubre, novembre, fins i tot gener, però vaig firmar el 2 de maig“. Ha desvetllat els detalls de les negociacions exprés: “Vam parlar el 30 d’abril, vam tancar el contracte l’1 de maig i vaig firmar l’endemà a l’Hotel Eurobuilding, amb la presència de figures clau del club. Volia anar al València. Era un equip que m’agradava”.

Sobre els seus èxits i records, l’exporter ha revelat el valor sentimental de les seues medalles, incloent la de subcampió de la Champions amb el València, assegurant que totes estan en una caixa forta al banc. “Tinc medalles d’or, he guanyat la Champions amb el Madrid i l’Europa League i la Supercopa d’Europa amb el Valencia”, ha afirmat.