ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cañizares exigeix a Meriton la incorporació d’este entrenador

Per Alejandro Fernandez · 06 Febrer, 2023

Santi Cañizares, exporter del València amb 445 partits jugats amb la camiseta valencianista, ha exigit a Meriton que lleve a Voro com a entrenador i pose al tècnic de la temporada passada, José Bordalás. “Encara que jo confie en Voro, si a mi m’importa el València i soc Meriton, demà cride a Bordalás, li demane disculpes i li oferisc un contracte“.

Ara mateix és analista esportiu en la Cadena Cope i en Movistar, i ahir en El Partidazo de la Cadena COPE va demanar la no continuïtat de l’actual entrenador del València, Voro, qui porta dos partits dirigits, i va clamar contra l’entitat valencianista exigint el retorn de Bordalás, a qui li quedava un any més de contracte amb el club, i després de l’acomiadament el València va haver de pagar-li 700.000 euros.

L’aficionat també és responsable. Es va fer una acció en acabar la lliga que va acabar amb el cap d’Anil Murthy. Ara hi ha una manifestació per al dia 11 de febrer. Arribem a este acord i posem-li la cara roja a Peter Lim a tot el món. A Londres o a Singapur, que és on li fa mal. Fem que caiga d’alguna forma la imatge i el còmode que viu ací la gent de Meriton“, així es va dirigir l’ex portera als aficionats.

Els resultats amb Voro no han arribat de moment, i la sequera pot anar per a llarg tenint en compte els pròxims enfrontaments del mes de febrer i març. El València de moment confia en l’actual entrenador i no es planteja res més enllà, encara que la continuïtat Voro està pendent de la consecució dels resultats.

Cañizares parla sobre baixar a segona divisió

“Tinc por al descens. No estem en la jornada 6. Han passat moltes jornades i som el quart pitjor equip de LaLiga”.

“Vull guanyar els dos partits, que és el que li interessa al club: el de l’Athletic i el de fora del partit. Cal fer-li veure a Peter Lim internacionalment el descontent que hi ha i que volem que pose el club en venda. El València porta 1 empat en 7 partits i l’afició ha estat animant més fins i tot del que mereix el club. Si el problema és que jugaran 20 minuts sense públic… És absurd pensar que per eixa protesta li va faltar alguna cosa a l’equip”