ACTUALITAT  

Cañizares: “El comportament de Vinicius dista molt del que ha de ser un futbolista professional”

Per Manel Rumbau · 02 Novembre, 2023

L’actitud de Vinicius Jr als diversos terrenys de joc de LaLiga continua donant molt que parlar. I és que el recentment escollit com a guanyador del premi Sòcrates de l’any 2023 per la creació de l’Institut Vini Jr. i la seua respectiva lluita contra el racisme, va destacar novament aquest passat cap de setmana pels seus polèmics gestos cap a l’afició del Barça en ser substituit al partit.

Respecte a aquest polèmic comportament del jugador brasiler ha parlat Santi Cañizares, llegenda del València CF. L’exporter de Puertollano, en un contundent missatge a El Partidazo de COPE, ha assenyalat que “el comportament de Vinicius es troba molt lluny del que ha de ser un futbolista professional, sobretot defensant eixe escut”.

A més, en clau valencianista, Cañizares ha destacat que “el valencianisme es queixa que el València va actuar igual que ho va fer, per exemple, el Sevilla l’altre dia, localitzant i expulsant als que van insultar, i Vinicius va aplaudir al club andalús i al València no. Fan mal les seues declaracions al jutge perquè sap perfectament que no tot l’estadi li va cantar mono“.

Vinicius no va dubtar en atacar a Mestalla durant la seua declaració

Amb les paraules de Cañizares pel mig, cal recordar que el jugador brasiler va recolzar davant el jutge la versió que en el seu moment va dir Ancelotti en la roda de premsa posterior a l’enfrontament i que, temps després, va rectificar: “Li ensenyen la roja i tot l’estadi cridant “mono, mono”. No hi ha molt a dir, estic molt trist perquè mai m’ha passat això”.

D’aquesta forma, l’atacant va afirmar en el jutjat que els crits no van ser de dos o tres persones, sinó que van ser generalitzats en l’estadi en eixe moment. A més, va assenyalar que només ha rebut insults racistes a Mestalla (malgrat que ja va haver de declarar per una causa similar per insults a Son Moix durant un Mallorca-Reial Madrid) i que volia implicar-se en la lluita contra el racisme en el futbol.