ACTUALITAT  

Cañizares declara que no ha vist cap partit de Països Baixos: “La meua religió no m’ho permet”

Per Eva Tortajada · 09 Juliol, 2024

La llegenda valencianista Santi Cañizares, més de 15 anys després de dir adeu al futbol, es dedica a analitzar l’esport als mitjans de comunicació. De fet, és col·laborador habitual del programa de ràdio ‘El Partidazo’ a la Cadena COPE, on, el passat diumenge 7 de juliol van analitzar als quatre països semifinalistes de l’Eurocopa.

Durant aquest programa, el que fou porter del València va fer unes dures declaracions sobre Ronald Koeman, actual entrenador de la selecció de Països Baixos. El neerlandés fou entrenador del València des d’octubre de 2007 fins a abril de l’any següent, i durant eixa etapa no va tindre la millor de les relacions amb Cañizares.

Eixa temporada fou l’última del porter com a professional, i durant la mateixa Koeman va prendre la decisió d’apartar-li de l’equip, juntament amb David Albelda i Miguel Ángel Angulo. Després de la destitució del neerlandés, Santi va tornar als terrenys de joc, però, evidentment, la seua relació amb l’entrenador va romandre prou tensa.

Al ser preguntat a ‘El Partidazo’ la seua opinió sobre els semifinalistes de l’Eurocopa, l’exfutbolista va confessar que no hi ha vist cap partit de Països Baixos, argumentant que “la meua religió no m’ho permet”. Juanma Castaño, presentador del programa, va replicar, entre risses: “Què rancuniós…”. “No soc rancuniós ni ho tornaria a ser”, va contestar Cañizares.