ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cañizares confirma la seua tensa relació amb Palop en el València

Per Alex Alfaro · 20 Març, 2023

Esta última setmana el que fora porter del València i del Sevilla, Andrés Palop, realitzava unes declaracions impactants sobre la seua relació amb Santi Cañizares. Palop va parlar que el seu tracte amb Cañizares era de respecte, però que no eren capaços de mantindre una conversa entre ells, ni de tindre una relació més enllà de dos professionals, companys de treball.

Després dels comentaris de Palop, Santi Cañizares ha parlat en Ràdio Marca a mode de contestació sobre els succeït. El porter contesta amb una metàfora. “És com si tu tens una panaderia i estàs venent el teu pa en un determinat carrer i jo pose una altra panaderia enfront. Te comence a llevar clients i tu tractes de captar els meus. I ja poses més baratos els preus i fas un regal per ací, un regal per allí… tractes a als clients com millor saps tractar-los per tal de guanyar-los”, va dir Cañizares.

Santi Cañizares va concloure dient que va arribar un dia que va entendre que estava molt enfadat amb la situació i que Palop s’havia passat “de la ratlla”. A partir d’ací, Cañizares va decidir fer un pas al costat i la relació entre ells es va deteriorar i va anar a menys, fins que Palop es va acabar marxant al Sevilla a la recerca de protagonisme.