ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cancelo el següent en cobrir el trajecte València-Barcelona?

Per Blanquinegres · 05 Novembre, 2016

Jorge Mendes i FC Barcelona apropen diferències per portar a Joao Cancelo cap a la Ciutat Comtal tal i com han pogut informar els companys de Deportes COPE València. Estes converses però es troben en una fase inicial amb les que començar a definir el preu d’eixida del jugador.

Tot i esta llibertat de negociació des d’el VCF no es vol sentir parlar al voltant d’una eixida com seria la del propi Joao Cancelo en el mateix mercat de gener tot i que no és d’estranyar el moviment al respecte.

sport-cancelo-fcb

Al llarg del passat estiu, el conjunt blaugrana ja va fixar les seues mirades sobre el lateral portuguès sobretot desprès de la marxa del brasiler Dani Alves. El VCF no va voler negociar però el treball de seguiment ha continuat sent una constant a les últimes setmanes.

Cal mencionar que la xifra que trencaria el contracte del jugador es troba xifrada en 30 milions d’euros i que eixa quantitat podria ser assumida per el conjunt culé que este estiu ja ha tancat negocis amb el VCF als traspassos d’André Gomes primer i Paco Alcácer més tard. Poc han castigat pareix els actes de fa dos setmanes i la guerra de comunicats al voltant de “‘ hostil ambient” patit pels dirigents blaugrana per ara tractar de traure una peça més de Mestalla cap al Camp Nou.