ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cancelo contesta per Instagram als rumors

Per Blanquinegres · 25 Gener, 2017

El lateral dret, Joao Cancelo torna a trobar-se a l’ull de l’huracà coincidint amb l’última setmana de mercat de gener. Les novetats a estos dies ha estat en el possible canvi de parèixer del portuguès en continuar com a jugador blanquinegre tot i esta finestra de fitxatges d’hivern.

Suso García Pitarch, tal i com va confirmar al seu dia mentre este era el Director Esportiu del València CF, va confirmar una conversa amb el jove lateral per a no ser moneda de canvi ni protagonista a este mercat de gener. Pareix que esta idea podria haver canviat i el jugador estaria esperant per marxar del València CF al llarg d’esta setmana. Les seues actuacions defensives són sempre criticades i açò podria haver motivat el canvi d’aires demanat.

Joao Cancelo no és molt donat a parlar davant els mitjans de comunicació, açò no ha servit però per a provar la reacció del jugador davant estos suposats rumors i crítiques. El portuguès, aprofitant la força de les xarxes socials ha publicat una imatge amb data de caducitat a Instagram on deixa un missatge contundent que tracta de deixar de silenciar crítiques i rumors que parlen de la seua marxa del conjunt de Mestalla. “99 encerts, un elogi. Una errada, 99 crítiques. Conclusió; no crees expectatives, simplement fes-lo!”.IMG_7449